Kesäteatterifestivaalit

kesäteatterifestivaali

Onko oikeesti Kälviällä ensi kesänä kesäteatterifestivaalit?
NO ON! Ajankohta on to-su 4-7.8.2022. Laita aika jo heti kalenteriin!

Mikä kesäteatterifestivaali?

Koska huhu kiertää, että Käläviällä asuu kolmenlaisia ihmisiä; hulluja, pyöräilijöitä ja hulluja pyöräilijöitä, tarvitsee pitäjä tietysti omat kesäteatterifestivaalit. Ensi elokuussa Käläviällä kajahtaa. Luvassa on ainakin 4 vierailuesitystä tulossa eripuolilta Suomea. Lisäksi paikalla tietysti muutama paikallinen vahvistus. Eli upea kattaus kesäteatteria Kälviän Jokikylällä! Päivät kannattaa laittaa nyt jo kalenteriin, ettei vaan varaa siihen mitään muuta päälle. Upeiden esitysten lisäksi on nimittäin luvassa muutakin!
Kesäteatteriesitysten lisäksi luvassa on työpajoja, koulutusta, keskustelutilaisuuksia, verkostotapaamisia ja musiikkiesityksiä. Tapahtuma huipentuu sunnuntain pyöräilyteatterikulkueeseen.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Tapahtuma on suunnattu kolmelle eri kohderyhmälle joista lisää alla. KUITENKIN TAPAHTUMA SOVELTUU IHAN KAIKILLE! Vaikka et olisi ikinä käynyt teatterissa, olet lämpimästi tervetullut!
Toivomme paikalle erityisesti kesäteatterikansaa eli sitä runsaslukuista porukkaa, joka pitää kesäteattereista ja käyvät katsomassa esityksiä jopa pitkin Suomea. Lisäksi festivaali on suunnattu teatteri-ihmisille eli niille, jotka harrastavat teatteria tai tekevät sitä työkseen, jotka ovat joskus harrastaneet tai olleet vähintään jollakin kurssilla tai muuten vain tuntevat lajin omakseen. Ja sitten tapahtuma on suunnattu vielä kulttuurihyvinvoinnin ja sosiaalisen taiteen ja sosiaalisen teatterin ammattilaisille sekä asiakkaille.
Tämä on kesäfestivaali niille, jotka eivät enää tykkää riekkua märässä teltassa, mutta ovat silti vahvasti elossa ja haluavat nähdä muita ihmisiä, kokea suuria tunteita ja puhua mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheista, taiteesta ja teatterista.

Haluatko mukaan järjestämään festivaaleja?

Tarkoitus on, että tapahtumasta kasvaa perinteikäs festivaali ja Käläviän Kesäteatterifestivaali on jo saanutkin Keskipohjanmaa-säätiön apurahan, kiitos siitä!
Festivaalille mahtuu vielä mukaan yksi kokoillan kesäteatterinäytelmä. Lisäksi tilaa on muutamalle pienemmälle esitykselle, varsinkin teatteriaiheiselle musiikille sekä muutamalle teatteriharrastajille sekä sosiaalisen taiteen asiakkaille ja ammattilaisille suunnatulle työpajalle. Jos haluisit tulla esiintymään tai pitämään työpajaa, ota yhteyttä!
Nyt jos sydämessä läikähti, että hei, minä haluan ehdottomasti olla mukana järjestämässä tapahtumaa vapaaehtoisena (joita suurten tapahtumien tekemiseen tarvitaan aina lukuisia), niin hei, laita viestiä! Vapaaehtoisia mahtuu mukaan vielä sankoin joukoin eri tehtäviin.

Ollaan hyvin innoissamme, että vihdoin päästään markkinoimaan tätä hommaa! Käy tykkäämässä meistä facebookissa! Ja kerro kaverille! Tehdään yhdessä tästä hommasta huikee!

Ota yhteyttä:
Kälviän Kesäteatterifestivaalin toiminnanjohtaja-tuottaja-puuhahenkilö
Anni-Veera Aitolehti
anniveera.aitolehti@gmail.com

Kälviän Kesäteatterifestivaalin suitsista vetäjä-vakava innostuja-jokapaikanhöylä
Marko Kivelä
kivela.mst@gmail.com

Seuraa Kesäteatterifestaria Facebookissa!